Totaal aantal pageviews

vrijdag 16 augustus 2013

Niets te melden??

Eigenlijk geen goede titel voor een bericht. De twee vraagtekens maken hopelijk al een en ander goed.
Het was hier stilletjes, ik beken. Maar wat zou je willen? Wat een mooie zomer. Voor deze weerberichten zet een mens zijn handtekening. Zelfs al draait het al eens een keertje minder goed uit. Vandaag is het warm maar de lucht is donker en er vallen druppels. Zwoel zomerweer dat met een donderklap moet eindigen.
Een mooie zomer dus en dat betekent veel fietsplezier. Ik kan dus om de twee dagen schrijven: "Fijn gefietst en het was een heerlijk weertje", maar daarmee zou ik de lezer alleen maar vervelen. Voor wie het toch wil weten:
Ik reed meerdere toertjes met de Hurricane SL en dat moest zo rap mogelijk gaan. Ik reed meerdere toertjes met de Scott ATB en dat moest ook rap gaan. "Zet twee mannen op een velo en ge hebt een koers," wist een groot filosoof te melden en hij kan het weten want hij is een van mijn offroad compagnons. Van mijn rit richting Knokke maakte ik reeds eerder melding. Die eindigde in de regen en het lijkt het begin van een trend. Hopelijk zet deze zich niet door. Ik ging enkele dagen richting Malle - om niet "Westmalle" te moeten schrijven want dat klinkt zo gulzig - samen met vrouwlief en dus deed ik een inspanning om op haar hoogte te komen en reed ik met de ATB, want zij reed op haar Koga. We vertrokken op woensdag 8 augustus en wie zich die dag herinnert weet dat het een ganse dag oude wijven regende. Bovendien waren de gastheer en gastvrouw van de B&B waar we gereserveerd hadden zelf pas laat terug van hun weekje Frankrijk zodat we pas na zessen doorweekt op ons logeer-adres terecht konden. Een stop in het Trappistencafé hielp ons even uit de regen maar we kwamen daar dan ook nat aan de binnenkant naar buiten. Na een uitgebreide douche (nog meer nat) leek alle leed geleden. De volgende dagen verliepen vrijwel droog.
Ik reed eerder ook de Gentse Buitenband maar zoals ik al eerder meldde eindigde die voor mij halfweg wegens spaakbreuk. Gisteren reed ik dan samen met enkele "Gentse Liggers"(die niet noodzakelijk in Gent wonen) de jaarlijkse barbecue-tocht en dat viel goed mee afgezien van ... regen onderweg, maar dat was slechts een drupje.
Deze zomer is ook die van de verkoop van de WAW maar daarover later meer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten