Totaal aantal pageviews

maandag 9 september 2013

M5 CMPCT verkocht.

Vertrokken uit de stal ...


Voor ik hier melding kon maken van mijn voornemen hem te verkopen is hij al weg. Met zoveel fietsen moet een mens wel eens een keuze maken. Met de komst van de nieuwe Brompton maakte ik van mijn hart een steen en verplichtte ik mezelf te kiezen. Je kan immers niet op àl je fietsen tegelijkertijd rijden. Het idee dat we nu 2 plooifietsen in de stalling hebben is wel aantrekkelijk met het oog op een city-trip. Brompton en buZbike in de koffer en weg. Dus werd het de CMPCT. Ik postte hem gisteren op gentseliggers.net en op ligfiets.net. Ik had bedacht dat het wel even kon duren eer een echt gemotiveerde koper zich zou aandienen. Maar het liep anders. Blijkbaar bood ik aan wat de koper op dat moment zocht. Zoveel CMPCT's komen er niet op de markt. Sinds vanmiddag is hij weg. Nog een fotootje ter afscheid.2 opmerkingen:

  1. Dit voorjaar was ik opzoek naar een 2de hands CMPCT, maar vond er geen. Uiteindelijk wat meer aandacht besteed aan de Toxy Flite en dan toch voor en nieuwe Flite gekozen, waar ik overigens helemaal geen spijt van heb.

    Deze zomer vond ik plots een CMPCT op het net te koop en nu deze, maar voor mij was de keuze reeds gemaakt. Dat de vraag groter is dan het aanbod (in 2de hands) verbaasd me niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jouw vraagprijs was ook dik in orde (zelfs aan de lage kant). Ware het niet dat ik ook al te veel fietsen heb momenteel, ik was ook wel geïnteresseerd geweest om de CMPCT over te nemen

    BeantwoordenVerwijderen